Σε μια πολύ χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου #αυτητηφοραψηφιζω#.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές νέοι σε ηλικία υποψήφιοι ευρωβουλευτές, τους οποίους καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου. Η συζήτηση μεταξύ των προσκεκλημένων υποψηφίων συντονίστηκε από τον δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Κλώσσα με παρεμβάσεις και του Γενικού Γραμματέα.
Οι νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές απέδειξαν ότι γνωρίζουν τα θέματα και τις δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως είναι έτοιμοι να μεταφέρουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις ανησυχίες και τα αιτήματα των νέων. Όλοι τόνισαν τη μεγάλη αξία της συμμετοχής στις δημοκρατικές διαδικασίες και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση