apth
Έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ καθώς καθόταν στο περβάζι και δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση να καθίσει - Σοκαρισμένοι οι συμφοιτητές του

Ένας 19χρονος φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με to grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της όταν ο φοιτητής, ο οποίος παρακολουθούσε μάθημα στο τμήμα Οικονομικών της Νομικής έπεσε στο κενό, καθώς καθόταν στο περβάζι και δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα