Thumbnail
ΣΕΠΕ ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Οι αιτίες που γεννούν και θρέφουν την εγκληματική δραστηριότητα είναι ακόμα ΕΔΩ.

Κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30 στο θεατράκι του Δημαρχείου  επί της οδού Φιλαδελφείας 87 μαζί με την Ένωση Γονέων Αχαρνών στη  μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή  Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου που έφυγε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του πριν από 6 χρόνια, οργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν.Αττικής.

Οπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, «η εγκληματική δραστηριότητα με αιχμή το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, το λαθρεμπόριο γενικά που αποτελεί μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα πίσω από την οποία βρίσκονται πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, βρίσκονται διασυνδέσεις με μηχανισμούς του αστικού κράτους, γεννά ανασφάλεια και φόβο, πολέμους συμμοριών, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ναρκωτικά και σφαίρες στα σχολεία»

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς,

Δεν ξεχνάμε τον άδικο χαμό του μικρού μαθητή μας Μάριου-Δημήτριου, από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του, συνέπεια της εγκληματικής ολιγωρίας τόσο της Δημοτικής αρχής όσο και του κράτους, αφού, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι στις Αχαρνές η παραβατικότητα – εγκληματικότητα είναι στο κόκκινο, όλοι κωφεύουν υποθάλποντας στην ουσία αυτή την κατάσταση. Οι αιτίες που γεννούν και θρέφουν την εγκληματική δραστηριότητα είναι ακόμα ΕΔΩ.

Η συνειδητή υποβάθμιση της περιοχής μας (έλλειψη χώρων άθλησης και πολιτισμού, η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικής-αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας, το υποβαθμισμένο δίκτυο συγκοινωνιών, οι τραγικές ελλείψεις στα σχολεία εντείνουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά γκετοποίησης της περιοχής.

Η εγκληματική δραστηριότητα με αιχμή το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, το λαθρεμπόριο γενικά που αποτελεί μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα πίσω από την οποία βρίσκονται πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, βρίσκονται διασυνδέσεις με μηχανισμούς του αστικού κράτους, γεννά ανασφάλεια και φόβο, πολέμους συμμοριών, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ναρκωτικά και σφαίρες στα σχολεία.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30 στο θεατράκι του Δημαρχείου  επί της οδού Φιλαδελφείας 87 μαζί με την Ένωση Γονέων Αχαρνών στη  μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή μας Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάσχα
«Kαλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα στις 9 Απριλίου - Τι ισχύει για το «καλάθι των Νονών»
Θα περιλαμβάνει αρνί,  κατσίκι,  τσουρέκι, πασχαλινά σοκολατένια αυγά και σοκολατοειδή προϊόντα
«Kαλάθι του Πάσχα»: Πρεμιέρα στις 9 Απριλίου - Τι ισχύει για το «καλάθι των Νονών»
Ευρώπη
Προσλήψεις στην Ευρωπαική Ένωση: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για 200 θέσεις με μισθό πάνω από 7.200 ευρώ
Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν αίτηση ηλεκτρονικά και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 10 Απριλίου 2025 στις 12:00 το μεσημέρι,...
Προσλήψεις στην Ευρωπαική Ένωση: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για 200 θέσεις με μισθό πάνω από 7.200 ευρώ