Στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΟΛΜΕ και των πρωτοβάθμιων εκπαιδευτικών σωματείων για τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές-μαθήτριες και οι γονείς τους, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο υπουργείο παιδείας και συνάντηση με τον ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ κ. Γιάννη Κατσαρό.
Όπως σημειώνει το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Ακρίτας Καλούσης (εκπρόσωπος των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Εκπαιδευτικών) στο γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν το 2020 βαίνουν στον 4ο χρόνο και ότι έπρεπε να μονιμοποιηθούν από πέρσι όπως και οι υπόλοιποι που διορίστηκαν το 2021 απάντησε ότι το γνωρίζει αλλά θα εφαρμοστεί η αξιολογική διαδικασία με βάση το νομοθετικό πλαίσιο.
Επίσης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή θα τρέξουν οι αξιολογικές διαδικασίες των στελεχών ξεκινώντας από τους υποδιευθυντές, περιφερειακούς διευθυντές, υπευθύνους εκπαιδευτικών θεμάτων, επόπτες περιφέρειας και ΔΔΕ.
Στο ερώτημα αν θα υπάρξει νέα εγκύκλιος για τις αξιολογικές διαδικασίες απάντησε ότι αν η ΑΔΙΠΠΔΕ ή το ΙΕΠ έχει να προτείνει κάτι καινούριο τότε θα υπάρξουν και νέες εγκύκλιοι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ