Ενημέρωση από τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ, Δημήτρη Μπράτη
Κατά τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας του ΔΣ της ΔΟΕ και των αιρετών του ΚΥΣΠΕ ,για το θέμα των υπηρεσιακών μεταβολών,η ηγεσία του υπουργείου παιδείας ,στη συνάντηση που έγινε, ανακοίνωσε τα εξής:
1.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πραγματοποίησης των υπηρεσιακών μεταβολών.Μπορεί όμως να δοθεί την επόμενη βδομάδα που θα επιστρέψει,από το εξωτερικό, ο αναπληρωτής υπουργός.
2.Για τις μετατάξεις έχει ζητηθεί από το ΓΛΚ η σύσταση 7000 περίπου οργανικών θέσεων ειδικοτήτων στην ΠΕ και είναι σε αναμονή της απάντησης,προκειμένου να αντιμετωπισθεί το θέμα.Είναι προφανές ότι αν συσταθούν αυτές οι θέσεις το θέμα των μετατάξεων λύνεται αυτόματα και για τις ειδικότητες της α/θμιας και για τους μεταταγμένους της β/θμιας.
3.Την επόμενη εδομάδα -στις 10 Ιουνίου-θα γίνει ΚΥΣΠΕ,προκειμένου να ανακοινωθούν οι μεταθέσεις δασκάλων -νηπιαγωγών.Οι μεταθέσεις των ειδικοτήτων θα γίνουν ,αφού λυθεί πρώτα το θέμα των μετατάξεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ