ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Σήμερα Τετάρτη 14/10/2015 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ με αντικείμενο τα σοβαρότατα κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Διαπιστώθηκε ότι οι ρυθμοί κάλυψης των κενών, έστω και με τον απαράδεκτο τρόπο της επισφαλούς εργασίας των αναπληρωτών και ωρομισθίων είναι εξαιρετικά αργοί. Είναι ορατός ο κίνδυνος να παραμείνουν σοβαρά κενά ως το τέλος της σχολικής χρονιας, κάτι που αυξάνει το ενδεχόμενο το πρόβλημα να επιλυθεί με απόλυτα αντιπαιδαγωγικό τρόπο, δηλαδή με συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων.

Τα τρία ΔΣ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 19/10/2015 και ώρα 12: 00 μ στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης παράσταση διαμαρτυρίας απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς και γενικά σε όλους τους εργαζομένους και τα σωματεία τους να παρίστανται .

Προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ κηρύσσουν την Δευτέρα 19/10/2015 2ώρη (12-2) διευκολυντική στάση εργασίας .

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα