ΕΛΜΕ Χανίων

Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Δνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης, Παρασκευή 18/3/2016 ώρα 13:00μ.μ

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χανίων, ενόψει του Πανελλαδικού καλέσματος της ΟΛΜΕ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, για τα ζητήματα των συναδέλφων αναπληρωτών, καλεί τον κλάδο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Δνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 18/3/2016 και ώρα 13:00μ.μ. Για την διευκόλυνση της συμμετοχής, η ΕΛΜΕ έχει προκηρύξει δίωρη στάση εργασίας 12:00-14:00μ.μ.

ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ των ΚΕΝΩΝ

με ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3848/10

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ για συμμετοχή στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το Σάββατο 19/3

Η ΕΛΜΕ Χανίων, υλοποιώντας τις αποφάσεις της ΓΣ, καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στο παγκρήτιο συλλαλητήριο το Σάββατο 19/3, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς.

Τα Χανιά είναι μία από τις οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα στην οποία διοργανώνεται συλλαλητήριο μαζί με  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Μυτιλήνη και Βόλο. Ταυτόχρονα, είναι μία από τις δεκάδες άλλες πόλεις του κόσμου που συμμετέχουν με αντιρατσιστικές-αντιφασιστικές  διαδηλώσεις στη «διεθνή μέρα δράσης ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό» στις 19 του Μάρτη.

Οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα έρχονται σε μια περίοδο που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν ήδη δείξει και εξακολουθούν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους χιλιάδες πρόσφυγες.Κοινωνική Αλληλεγγύη που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης για κλειστά σύνορα, βασανίζονται από την αναλγησία της, την έλλειψη κρατικής μέριμνας για τροφή και στέγη, τη ρατσιστική ΕΕ και την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο στις 19/3 είναι άλλος ένας τρόπος να διαδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους πρόσφυγες, ενάντια στο ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και το φασισμό.

Παράλληλα, θα συνεχίζεται από την Τετάρτη 16/3 έως την Παρασκευή 18/3, 6:00-8:00μμ, στα γραφεία της ΕΛΜΕ (1ο Γυμνάσιο Χανίων) η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να οργανώσουν αντιρατσιστικές- αντιφασιστικές δράσεις με τους μαθητές στα πλαίσια του σχολείου, τη Δευτέρα 21/3, η αντιφασιστική κίνηση της ΕΛΜΕ έχει διαθέσιμο διδακτικό υλικό (σχέδια μαθήματος κλπ) και βίντεο τα οποία θα στείλουμε στα σχολεία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ.: 6944-713153 ή 6945-084716.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3, 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ