To 1o Φεστιβάλ που αφορά τις σπουδές την κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα του ποτού (beverage), φαγητού (μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής), τουρισμού και καφέ (barista) με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έρχεται στη Τεχνόπολη 26 και 27 Ιανουαρίου
Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) είναι το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν να επιμορφωθούν - εξειδικευτούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ.
Οι επισκέπτες θα γνώρισε όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, καφέ, ποτού και τουρισμού, στην Ελλάδα και θα πιστοποιηθούν από τους κορυφαίους επαγγελματίες και από μεγάλα εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων.
Παράλληλα κατά διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ θα υπάρχου 3 stage που για δύο ημέρες θα πραγματοποιούνται σεμινάρια και workshops
1. STAGE A
Workshops και σεμινάρια πάνω στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά chefs και pastry chefs.
2. STAGE B
Workshops και σεμινάρια πάνω στην ποτό και τον καφέ με βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποιήσεις. Αφορά Barista - Bartenders
ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Οι επισκέπτες του 1ου BeFooT έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφία πάνω σε ολοκληρωμένα προγράμματα - πτυχία και εξειδικευμένες επιμορφώσεις πάνω στους τομείς του φαγητού (μαγειρική - ζαχαροπλαστική), του ποτού, καφέ και τουρισμού
Για να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δώσουν τα ΙΕΚ και τα επιμορφωτικά κέντρα μεγάλων εταιρικών brands πρέπει να
β) Παρευρεθείτε στο 1o BeFoot στη Τεχνόπολη και δώσετε τα στοιχεία σας στο αντίστοιχο περίπτερο
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ (ανανεώνονται συνεχώς)
Barista - Bartender
Τεχνικές παρασκευής καφέ
BARISTA (Sensory skills, Brewing skills, Roasting Skills)
Bartending
Οργάνωση και λειτουργία Bar
Brewing theory & methods
Coctails
Υγιεινή και Ασφάλεια
Εκμάθηση Latte Art
Customer service - Ψυχολογία πελάτη
Οινολογία
Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική:
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef
Master Grill Chef
Asian Master Cooking
Sommelier – Οινοχόος
Τροφογνωσία - Εδεσματολόγιο
Decourage ψαριού
Customer service - Ψυχολογία πελάτη
Vegan Chef
Εδεσματολόγιο
Διαχείριση εστιατορίου
Διαχείριση εξοπλισμού
Επαγγελματικό Σέρβις Κρασιού στο εστιατόριο
Προετοιμασία Τραπεζιών και Mise en place στο Εστιατόριο
F&B Managment
Διοίκηση προσωπικού
Δομή επισιτιστικών επιχειρήσεων
F&B Cost control
Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός επισιτιστικών επιχειρήσεων
Κοστολόγιο (menu costing)
Σύστημα παραγωγής και διάθεσης εδεσμάτων
Υγιεινή τροφίμων, εξοπλισμού, προσωπικού
Εφοδιασμός
Συστήματα διασφάλισης ποιότητας (π.χ. HACCP και ISO)
Ξενοδοχειακή & εστιατοριακή νομοθεσία
Οινολογία - ποτά
Αρχές λογιστικής
Τεχνικές πωλήσεων
Oργάνωση και λειτουργία των Τμημάτων Μπαρ
Ιδιαιτερότητες διοίκησης προσωπικού των τμημάτων Μπαρ
Εξυπηρέτηση πελατών και προώθηση πωλήσεων Μπαρ
Oικονομική εκμετάλλευση και διαχείριση του μπαρ με μέσα σύγχρονης τεχνολογίας
Aνάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων της λειτουργίας του μπαρ
Tourism
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Hotel managment - Rooms Division Management
Ελεγχος προμηθειών - τιμολόγηση
Tourism Management and Marketing
SPA MANAGER
Receptionist
Ξενοδοχειακή Νομοθεσία
Customer service - Ψυχολογία πελάτη
Ψηφιακές Δεξιότητες
Μεταπτυχιακές Εξειδικεύσεις:
MBA-Tourism Managemen
Digital Analytics in Tourism
MA International Hospitality and Tourism Management
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 25/11
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη