ΔΥΠΑ
21-22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη η 40η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» ης ΔΥΠΑ με 160 επιχειρήσεις και πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας

Οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ επιστρέφουν στην πόλη όπου ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021, με την 40η διοργάνωση την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Λεωφόρου Στρατού 3, 54636), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση για την εργασία που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή πάνω από 160 επιχειρήσεων που αναζητούν υποψήφιους για περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας, σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες υψηλής, μεσαίας και χαμηλής εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες που αναζητούν εργασία, καθώς και εργαζόμενοι που ψάχνουν ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική πορεία, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν στελέχη ανθρώπινου δυναμικού επιχειρηματικών ομίλων και εταιρειών, διεκδικώντας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-thessaloniki-2025

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν Εργαστήρια Συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, σε θεματικές που αφορούν στη δημιουργία βιογραφικού, στη σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, στα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα και στη συμβολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας.

Τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης (Σάββατο 22 Φεβρουαρίου), οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσίαση με θέμα «Ο ιδανικός υποψήφιος», με τη συμμετοχή στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και να συμμετάσχουν στη συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr

Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Άνοιξη: Όλη η ύλη εδώ με τα τεστ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρία Καρυστιανού
Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού κατέθεσε μήνυση κατά του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή
Μήνυση κατά του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη, για σοβαρές παραλήψεις και κακοδιαχείριση των στοιχείων που αφορούν το τραγικό δυστύχημα των...
Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού κατέθεσε μήνυση κατά του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή
piano-1655558_960_720_0.jpg
Πανελλαδικές 2025: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμπλήρωσης του Μητρώου Πιανιστικής Συνοδείας για την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»
Προθεσμία έως και την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025
Πανελλαδικές 2025: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμπλήρωσης του Μητρώου Πιανιστικής Συνοδείας για την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»
prosopo
Η απλοποίηση της ρουτίνας ομορφιάς: Τα 3 προϊόντα που χρειαζόμαστε - Τι λέει δερματολόγος
Δερματολόγος αποκαλύπτει ποια είναι τα τρία προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε στη ρουτίνα ομορφιάς σας
Η απλοποίηση της ρουτίνας ομορφιάς: Τα 3 προϊόντα που χρειαζόμαστε - Τι λέει δερματολόγος
τάξη, θρανία, αξιολόγηση
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Ιστιαίας «ξέχασε» να καταθέσει αιτήσεις μονιμοποίησης: Σοβαρές επιπτώσεις για τους εκπαιδευτικούς
Καταγγελία για τη σοβαρή ολιγωρία του Προέδρου του ΣΕΠΕ Ιστιαίας και την υπονόμευση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Ιστιαίας «ξέχασε» να καταθέσει αιτήσεις μονιμοποίησης: Σοβαρές επιπτώσεις για τους εκπαιδευτικούς