Thumbnail
Διαβάστε την Ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ
 
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Με ΠΝΠ που αναμένεται να υπογραφεί από στιγμή σε στιγμή από τον αρμόδιο Υπουργό Τύπου και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Βουλής, η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε έναν Δημόσιο Οργανισμό, που απασχολεί 2.700 εργαζομένους. Η εύκολη λύση της Θυσίας της ΕΡΤ, στο ρόλο της Ιφιγένειας για να προχωρήσουν τα μνημόνια. Οι τροϊκανοί απαιτούν μέχρι τέλος Ιουνίου 2000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και η κυβέρνηση προκειμένου να φανεί συνεπής απέναντι στους ξένους επιτηρητές είναι διαθέσιμη να θυσιάσει την Δημόσια ραδιοτηλεόραση.
 
Κάποιοι ακόμη και την τελευταία στιγμή κρύβονται.
 
Γιατί σιωπά ηχηρά ο αρμόδιος υπουργός Τύπου, ο οποίος προσφάτως στην ΕΡΤ δήλωσε πως βαρέθηκε να διαψεύδει τα περί λουκέτου;
 
Εμείς τους προειδοποιούμε:
 
Εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε, γι’ αυτό στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που λένε όχι στην δρομολογημένη συρρίκνωση της ΕΡΤ, όπως αυτή προωθείται το τελευταίο διάστημα.
 
«Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ»
 
Λουκέτο στην ΕΡΤ σημαίνει πλήγμα στην Δημοκρατία
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 25/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ryzi_0.jpg
Ρύζι: Πώς μπορούμε να το ξαναζεστάνουμε χωρίς να στεγνώσει;
Μάθετε ακόμη πώς να το αποθηκεύετε και να το συντηρείται σωστά, με σκοπό όχι μόνο να διατηρήσετε τη γεύση και την υφή του, αλλά πρωτίστως για να...
Ρύζι: Πώς μπορούμε να το ξαναζεστάνουμε χωρίς να στεγνώσει;