Ναυάγιο φορτηγού πλοίου με τρεις αγνοούμενους ναυτικούς συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κρήτης σε διεθνή ναυτικά μίλια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Λιμενικό ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω δορυφόρου για σήμα κινδύνου που εξέπεμψε φορτηγό πλοίο σημαίας Τόνγκο. Άμεσα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού «δέσμευσε» πέντε παραπλέοντα εμπορικά πλοία ενώ στο σημείο σπεύδουν πλωτό σκάφος του Λιμενικού και ελικόπτερο Σούπερ - Πούμα.
Ένα από τα πλοία ενημέρωσε το Λιμενικό πως περισυνέλεξε τέσσερις ναυτικούς, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και, όπως ανέφεραν, μαζί τους στο φορτηγό πλοίο που βυθίζεται βρίσκονταν άλλα τρία άτομα που αγνοούνται.
Οι ναυτικοί του πληρώματος είναι Ρώσοι υπήκοοι.
Στη περιοχή πνέουν δυτικοί άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε τη βύθιση του πλοίου, το δρομολόγιο του και αν είχε φορτίο.
Πηγή: Το Ποντίκι
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ