Thumbnail
Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

Προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν κληθεί ενώπιον των ανακριτριών για να απολογηθούν.

Πρόκειται για τον προσωρινά κρατούμενο, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργο Γερμενή και τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Ο Γιώργος Γερμενής είχε κληθεί σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του Νόμου περί όπλων και πήρε προθεσμία για τις 17 Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές αντιμετωπίζουν το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Αντώνης Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές υποστήριξαν πως «την απάντηση για την σκευωρία σε βάρος μας την έδωσε ο ελληνικός λαός, τον οποίο και ευχαριστούμε»,  ενώ ο Κ. Μπαρμπαρούσης είπε πως την αλήθεια την αποκάλυψε ο Π. Μπαλτάκος.

Ανέφεραν επίσης πως την απάντηση θα την δώσει συνολικά αύριο ο Νίκος Μιχαλολιάκος που θα εμφανιστεί στη Βουλή, ενώ ζήτησαν την άμεση αποφυλάκισή του.

Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

Αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στη Βουλή ο προφυλακισμένος γ.γ. της Χρυσής Αυγής Β. Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, που έχουν κριθεί επίσης προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

Θα παραστούν στη συζήτηση επί του αιτήματος άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας, κατά την οποία αναμένεται να πάρουν τον λόγο. 

Οι μεταγωγή τους από τις φυλακές θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φιλαληθης
Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον θάνατο του πρώην αντιπρύτανη Αναστάσιου Φιλαλήθη
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης τιμά τη σημαντική προσφορά του στο Ίδρυμα, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και θέρμη από τη θέση τόσο του...
Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον θάνατο του πρώην αντιπρύτανη Αναστάσιου Φιλαλήθη