Ο αριθμός των κρουσμάτων Έμπολα στο μεγαλύτερο μέχρι στιγμής ξέσπασμά του ιού, θα φτάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τους 9.000 σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν θα είναι και το τέλος, όπως προειδοποιεί ο οργανισμός, καθώς η γεωγραφική εξάπλωση του ιού παραμένει ιδιαίτερα υψηλή, με επίκεντρο την Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε και η Λιβερία.
Ο αριθμός των νεκρών από τη στιγμή που αναφέρθηκε το πρώτο Περιστατικό στη Γουινέα τον Μάρτιο, έχει φτάσεις τους 4,447 από ένα σύνολο 8,914 κρουσμάτων.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σημάδια μείωσης του ρυθμού μετάδοσης του ιού στις περισσότερο πληγείσες περιοχές, η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες συνοικίες και χώρες σε σχέση με ένα μήνα πριν, αναφέρει ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του οργανισμού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ