Thumbnail
Είπε ότι αν δεχόταν το βραβείο-αηδία θα αναβάθμιζε τη σαχλαμάρα

Μίλησε για τα βραβεία «Κάρολος Κουν», τσακώθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ρώτησε την Μπεκατώρου το όνομά της στον αέρα 

Δύο ημέρες μετά την επεισοδιακή της εμφάνιση στα βραβεία «Κάρολος Κουν» όπου δεν δέχτηκε να παραλάβει το βραβείο της για να μην... αναβαθμίσει την διοργάνωση -μιας και θεωρεί πως δεν βραβεύονται ηθοποιοί αλλά σταρ και μοντέλα-, βρέθηκε καλεσμένη στα «Καρντάσιανς», αφού έχει μιλήσει ήδη σε εκπομπές και στα περισσότερα διαδικτυακά Μέσα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε για ακόμη μία φορά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μάλιστα τόνισε πως οι δηλώσεις της δεν ήταν επί προσωπικού για τον Σάκη Ρουβά. Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξής της εξήγησε πως δεν το γνωρίζει το «παιδί». Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός δεν θυμόταν ούτε το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου και δεν δίστασε να την ρωτήσει on air: «Το όνομά σας το μικρό;». 

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, είμαι οργισμένη. Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει πια, έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν ανέχομαι πράγματα. Είμαι τόσο οργισμένη που είμαι στο σημείο να βγω στις πλατείες, να γίνω "νούμερο" και να μιλάω στον κόσμο. Κι εγώ μιλάω τη γλώσσα που ξέρει ο κόσμος, που ξέρει η απλή νοικοκυρά. Επειδή είμαι ο ηθοποιός, δε σημαίνει κάτι. Ο κόσμος με ξέρει, με τη Μαρία (σ.σ το όνομά της δεν το θυμόταν)  συναντιόμαστε στη λαϊκή και με βλέπει πώς πάω, με το τσόκαρο. Είμαι έτσι. Θα μιλούσα στη γλώσσα που μιλάει ο κόσμος, απλά. Όχι με αυτή τη γλώσσα που μιλάνε όλοι αυτοί στις τηλεοράσεις. Και θα τους έλεγα να ξυπνήσουν, ότι πρέπει να συνέλθουν, ξέρουν ότι βρισκόμαστε στον γκρεμό και φοβούνται. Να μη φοβούνται τίποτα! [...] Είμαστε Έλληνες και το έχουμε ξεχάσει! Το πρώτο που πρέπει να θυμηθούμε είναι αυτό. Πού είναι η παλικαριά μας; Πού είναι η μαγκιά μας; Πού είναι το τσαγανό μας; Που είναι ρε παιδιά; Γιατί γίναμε έτσι; Γι' αυτό φτάσαμε να συναντηθούμε εδώ απόψε. Για όλα αυτά. Επειδή εγώ δεν μιλάω συγκεκριμένα για πρόσωπα, εγώ μιλάω για καταστάσεις που επεκτείνονται στην επικοινωνία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση στα βραβεία «Κάρολος Κουν»;

«Ακούστε να σας πω... Πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα. Έτσι ξεκίνησα εγώ την κουβέντα μου προχθές, που αρνήθηκα να βραβευτώ. Δεν πρέπει να μπαίνουν όλα μέσα σε ένα σακί. Πρέπει να καταλάβουν πως όταν μιλάω, μιλάω μόνο για το θέατρο. Άλλο το θέατρο, άλλο η τηλεόραση. Η τηλεόραση με έφτιαξε και με γνώρισε ο πλατύς κόσμος. Άλλο ο κινηματογράφος, άλλος ο χορός, το μπαλέτο, η πίστα... Μιλάω για το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι απλή υπόθεση, μην τα μπερδεύουμε. Όπως είπα, ηθοποιοί δεν είναι όλοι. Είναι δύσκολο να είναι κάποιος ηθοποιός», είπα αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν έχω κανέναν πόνο και κανένα παράπονο. Δεν είμαι από αυτές που κλαίγονται. [...] Εγώ από την επιτροπή των βραβείων δεν ήξερα κανέναν από όλους αυτούς. Εκτός από τον Λέανδρο Πολενάκη, δεν ήξερα αυτούς τους ανθρώπους. Αμφιβάλλω αν είναι σημαντικοί άνθρωποι και δεν τους έχω δει ποτέ στο θέατρο. Σίγουρα εμένα δεν με έχουν δει ποτέ αυτοί».

Η Χρυσούλα Διαβάτη, σύμφωνα με τα όσα λέει τις τελευταίες ημέρες πρέπει να γνωρίζει ελάχιστους ανθρώπους και τονίζει για την επίθεσή της στον Σάκη Ρουβά: «Δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Ρουβάς, δεν ασχολήθηκα και δεν με ενδιαφέρει. Δεν το ξέρω το παιδί, δεν τον γνωρίζω. Το όνομά του το έχω ακούσει, αλλά δεν τον παρακολουθώ. [...] Εγώ είχα φύγει όταν βραβεύτηκε ο κύριος Ρουβάς. Εγώ απλά ανέβηκα στη σκηνή και τους είπα ότι αν δεχτώ αυτή την αηδία που μου δώσανε, εγώ που έχω αξία και την ξέρω την αξία μου, θα αναβαθμίσω αυτή τη σαχλαμάρα. Για αυτό πήγα, επειδή είχα την ευκαιρία να πω πέντε πράγματα. Ο κύριος Ρουβάς είπε ότι με "αγαπάει" σαν ηθοποιό; Γιατί; Με έχει δει ποτέ του; Μιλάμε για θέατρο, θα το καταλάβετε; [...] Ο κόσμος είχε αρχίσει να φεύγει μόλις ακούστηκε το βραβείο αυτό. Άδειασε όλη η αίθουσα, χειροκροτήθηκε μόνο από μια παρέα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος σχολίασε χιουμοριστικά τα όσα είπε η ηθοποιός για αστυνομία θεάτρου.

«Μου είπαν και το άλλο... Ότι ο σκηνοθέτης (σ.σ Δημήτρης Λιγνάδης), κάποιος που έκανε την παράσταση, τύλιξε το προϊόν με σελοφάν για να το πουλήσει καλύτερα στο κοινό. Και το σελοφάν ήταν το παλικάρι αυτό (σ.σ.: ο Σάκης Ρουβάς). Μα έχει ανάγκη ο Ευρυπίδης, ο Αισχύλος, ο Αριστοφάνης από σελοφάν;»

Η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε και το «θέμα» με την άδεια των ηθοποιών και είπε: «Είμαστε πολύ λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα. Υπάρχουν διασκεδαστές, υπάρχουν σταρ, υπάρχουν θεατρίνοι, μίμοι, άνθρωποι που παίζουν τον εαυτό τους με τη μανιέρα τους, οι ωραίοι, οι ωραίες, τα μανεκέν... Αυτό γίνεται επειδή έχει καταργηθεί η άδεια του ηθοποιού. Και με μπερδέψαν με διάφορα πράγματα, όπως τη Σαρλίζ Θερόν, τον Μπραντ Πιτ, την Αμερική και διάφορα τέτοια κολοκύθια με τα οποία δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Πρώτα πρέπει να σας πω ότι στην Αμερική είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα του ηθοποιού του θεάτρου. Για να γίνεις ηθοποιός του θεάτρου πρέπει να είσαι πέντε χρόνια δόκιμος και παίρνεις κάρτα που χωρίς αυτή δεν μπορείς ούτε σπικάζ να κάνεις. Στο δε Λονδίνο υπάρχουν συνδικάτα».

Διαφώνησε έντονα και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής διαφώνησε έντονα στον αέρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο δεύτερος προσπάθησε να της εξηγήσει πως ο κόσμος «αγκάλιασε» την προσπάθεια του Σάκη Ρουβά στις «Βάκχες» και ο τραγουδιστής κέρδισε το χειροκρότημά του. 

Η Χρυσούλα Διαβάτη όπως ήταν αναμενόμενο επέμεινε στην αρχική της θέση την οποία προσπάθησε να υποστηρίξει με απαξιωτική διάθεση τόσο προς τον παρουσιαστή όσο και προς το κοινό επισημαίνοντας πως «έχουν χάσει το γούστο τους». 

Ακόμη υποστήριξε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες θεάτρου τις οποίες τις ορίζει η ίδια και τέλος παραδέχτηκε πως έκανε δουλειές στην τηλεόραση μιας και οι οικονομικές απολαβές ήταν μεγάλες και είναι κατηγορηματική στο ότι το κοινό πρέπει να την κρίνει μόνο μέσα από τις θεατρικές της δουλειές. 

ΠΗΓΗ: protothema.gr/l

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/01

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα