Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε τα όσα είπε χθες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, ότι η 13η σύνταξη είναι πολύ πιθανό να πάει πίσω έναν χρόνο.
«Ο Τάσος Κορωνάκης έχει μάθε να λέει την αλήθεια. Είναι δεδομένο ότι οι δανειστές έχουν προβάλει αντίσταση στις δικές μας θέσεις», τόνισε ο κ. Ρωμανιάς τονίζοντας ότι οι δανειστές ζήτησαν η 13η σύνταξη να περιοριστεί και να μην είναι 700 ευρώ, ενώ ύστερα πρότειναν η καταβολή της να εξαρτηθεί από το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Ο Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε ότι υπάρχουν αντιθετικές απόψεις, γι αυτό και η κυβέρνηση διατηρεί τις κόκκινες γραμμές της. «Είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα δεδομένα είναι δύο: Η κυβέρνηση δεν έχει πάει πίσω σε αυτά που έχει πει και παράλληλα κάνει μεγάλο αγώνα», είπε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι το θέμα της 13ης σύνταξης είναι ακόμα ανοιχτό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ