Thumbnail
Ραγδαία αλλαγή του καιρού μέσα στο καλοκαίρι με την ΕΜΥ να βγάζει έκτακτο δελτίο 

Σήμερα Πέμπτη περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κυρίως στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στην Ηπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα είναι ισχυρά. 

Συγκεκριμένα, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στη Θάσο, στην Καβάλα, στη Σαμοθράκη, στη Ξάνθη, στη Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη, στη Δράμα, στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στη Χαλκιδική, στη Λάρισα, στη Λαμία, στη Λιβαδειά. Αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θήβα, στη Χαλκίδα, στην Κύμη και στη Σκύρο. 

Το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά στο Βόλο, στο Πήλιο, στη Σκιάθο, στη Σκόπελο, στην Αλλονησο, στο Μαντούδι, στην Ιστιαία και αργότερα στην Κόρινθο, στον Ισθμό, στην Επίδαυρο, στο Άργος και στο Ναύπλιο. Στις περιοχές αυτές, πέρα από τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, δεν αποκλείεται να έχουμε και υδροστρόβιλους. 

Τη νύχτα η κακοκαιρία θα κινηθεί ανατολικά και νότια και θα επηρεάσει τις Κυκλάδες, την Κρήτη και αύριο τα ξημερώματα τα Δωδεκάνησα
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο εως 7 μποφόρ, αλλά στις περιοχές που θα εκδηλωθούν τα έντονα φαινόμενα τα μποφόρ θα είναι ενισχυμένα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα απο 14 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά από 16 εως 30 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 18 εως 31εναν βαθμούς κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε το μεσημέρι να συννεφιάσει και αργότερα το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια και τα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 εως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 19 εως 29 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές και καταγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 18 εως 23 βαθμούς κελσίου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetasi.jpg_b2_1.jpg
Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας Ελλήνων Εξωτερικού
Πρόγραμμα εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2024, υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας των Ελλήνων του εξωτερικού
Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας Ελλήνων Εξωτερικού