Thumbnail
Εισάγονται έπειτα από διαγωνισμό 

Μετά τον ορισμό του αριθμού των σπουδαστών που θα εισαχθούν ύστερα από διαγωνισμό ανά Τμήμα στην Εθνική Σχολή Δημόσια Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), προσδιορίστηκαν με υπουργική απόφαση και οι υπηρεσίες στις οποίες θα διατεθούν μετά τις σπουδές τους.

Στο Τμήμα Γενική Διοίκησης που θα εισαχθούν 20 σπουδαστές και με την αποφοίτησή τους θα τοποθετηθούν από δύο στις υπηρεσίες Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής, Γ.Γ Δημόσιας Περιουσίας, Γ.Γ. ΣΔΟΕ, Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων και στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ με έναν απόφοιτο θα στελεχωθούν οι Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών, η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, η Γ.Γ. Βιομηχανίας και το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκροτήσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Από τους 15 αποφοίτους του Τμήματος Αναπτυξιακών Περιφερειακών Πολιτικών, οι πέντε θα προσληφθούν στο υπουργείο Εσωτερικών, τρεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, δύο στη Γ.Γ. Βιομηχανίας και από ένας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτ. Μακεδονίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – θράκης.

Στο Τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας θα εισαχθούν 20 σπουδαστές, εκ των οποίων 10 στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Φροντίδας και 10 στο πρόγραμμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας. Οι 10 του Προγράμματος Κοινωνικής Φροντίδας θα απασχοληθούν ως εξής: τρεις στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από δύο στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του ίδιου υπουργείου και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Αθηνών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ ένας θα πάει στη Γ.Γ. Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.

Οι 10 απόφοιτοι του Προγράμματος Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας θα τοποθετηθούν στο σύνολό τους στο υπουργείο Υγείας. Αντιστοίχως οι 15 απόφοιτοι του Τμήματος Εμπορικών – Οικονομικών Υποθέσεων θα τοποθετηθούν στο υπουργείο Εξωτερικών.

Από τους 10 αποφοίτους του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, θα προσληφθούν τέσσερις στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (δύο στον Τομέα Μεταφορών, ένας στον Τομέα Ναυτιλίας και ένας στον Τομέα Οικονομίας).

Από δύο θέσεις προβλέπονται στην Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ασύλου – Υποδοχής και Ένταξης του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μια θέση προορίζεται για τη Γ.Γ. Ερευνάς και Τεχνολογίας και για το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς
Παρεμβάσεις Π.Ε: Κανένας αιρετός αξιολογητής στα υπηρεσιακά συμβούλια
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς