Thumbnail
Συντάκτης: Δημήτρης Τρίμης

Αντιγράφω λίγα από τα tweets δημοσιογράφων για την αυριανή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στα κανάλια το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κατά του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών:

 

Το πιο ωραίο πάντως ειναι που οι καναλάρχες μεταδίδουν την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ κατά του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ. Τραγελαφικοι!

— Λεωνίδας Σακλαμπάνης (@LSaklabanis) October 22, 2015

Λεωνίδας Σακλαμπάνης @LSaklabanis: «Το πιο ωραίο πάντως ειναι που οι καναλάρχες μεταδίδουν την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ κατά του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ. Τραγελαφικοι!» - «Μακάρι η επόμενη,μετά την αυριανή, απεργία της ΕΣΗΕΑ να έχει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Να δούμε Τρέμη, Πρετεντερη στο δρόμο του αγώνα».

Μακάρι η επόμενη,μετά την αυριανή, απεργία της ΕΣΗΕΑ να εχει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Να δουμε Τρέμη, Πρετεντερη στο δρόμο του αγώνα.

— Λεωνίδας Σακλαμπάνης (@LSaklabanis) October 22, 2015

Μια απεργία στην τηλεόραση και κρατικά Μέσα που ήθελαν και …οι καναλάρχες https://t.co/Wmz2UR7pPN

— MatinaPapachristoudi (@MatinaPap) October 22, 2015

 

MatinaPapachristoudi @MatinaPap: «Μια απεργία στην τηλεόραση και σε κρατικά Μέσα που ήθελαν και …οι καναλάρχες» - «Να και μια απεργία από την ΕΣΗΕΑ στην οποία συμφωνούν οι καναλάρχες (αν δεν τη ζήτησαν δηλαδή), για νομοσχέδιο και συντεχνία».

να και μια απεργία από ΕΣΗΕΑ στην οποία συμφωνούν οι καναλάρχες (αν δεν τη ζήτησαν δηλαδή), για νομοσχέδιο και συντεχνία

— MatinaPapachristoudi (@MatinaPap) October 22, 2015

 


vassilis nedos @NedosVassilis: «Με 50% -60% ανεργία στη δημοσιογραφία, το πρόβλημα ήταν οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ και τη Γ.Γ Ενημέρωσης να έχουν διπλές και τριπλές δουλειές»

Με 50% -60% ανεργία στη δημοσιογραφία, το πρόβλημα ήταν οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ και τη ΓΓ Ενημέρωσης να έχουν διπλές και τριπλές δουλειές

— vassilis nedos (@NedosVassilis) October 22, 2015


Aris Ravanos @aris_ravanos: «Ο κλάδος έχει μεγάλη ανεργία.Έπρεπε να γίνει αυτό;Εάν γίνει σημαίνει ευνοϊκή και προκλητική μεταχείριση για εκλεκτούς!»

Ο κλάδος έχει μεγάλη ανεργία.Έπρεπε να γίνει αυτό;Εάν γίνει σημαίνει ευνοϊκή κ προκλητική μεταχείριση για εκλεκτούς! https://t.co/JilxVgvwqg

— Aris Ravanos (@aris_ravanos) October 22, 2015

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα