Thumbnail
Τι ήξερες από τα παρακάτω

Το μεγάλο αφιέρωμα του alfavita στο Star Wars ξεκινάει με αυτό το άρθρο. Το αφιέρωμα παρουσιάζεται σε αυτό το δημιουργικό το οποίο θα εμπλουτίζεται όσο φτάνουμε προς την πρεμιέρα

Ήξερες ότι:  

1. Τον καιρό που ο George Lucas έκανε γυρίσματα στην Τυνησία, η κυβέρνηση της Λιβύης ενοχλήθηκε από ένα τεράστιο στρατιωτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο κοντά στη σύνορά της. Αυτό είχε ως συνέπεια, η κυβέρνηση της Τυνησίας, μετά και από απειλές στρατιωτικής κινητοποίησης, να ζητήσει από τον σκηνοθέτη να μεταφέρει το Jawa sandcrawler μακρυά από τα σύνορα.  

2. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στην έρημο της Τυνησίας, η χώρα δοκίμασε μια νεροποντή που δεν είχε δει για μισό αιώνα!    

  3. Ο Πόλεμος των Άστρων είναι η 3η μεγαλύτερη εμπορική ταινία όλων των εποχών μετά το Όσα παίρνει ο Άνεμος και το Avatar.  

4. Όσο για τις γλώσσες που ακούγονται, η γλώσσα των Jawas είναι γλώσσα Ζούλου ηλεκτρονικά πειραγμένη να ακούγεται πιο γρήγορα, ενώ των Greedo είναι η γλώσσα Quecha, που δεν είναι άλλη από μια γλώσσα ιθαγενών την νοτίου Αμερικής παιγμένη ανάποδα.

  5. Ο σκοτεινός (αλλά αγαπημένος) Darth Vader είναι ο πρώτος χαρακτήρας που έφτιαξε ο George Lucas για την ιστορία.

  6. Η διάσημη στολή του Darth Vader, δια χειρός του production designer Ralph McQuarrie, έχει βασιστεί στις στολές που φοράνε οι Μαχητές Βεδουίνοι.

  7. Το πρώτο Star Wars είναι το μόνο που δεν εμφανίζεται ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας του Yoda και αυτό γιατί τότε δεν είχε ακόμα δημιουργηθεί...

Πηγή: lifo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα