Thumbnail
Φοβούνται νέο τρομοκρατικό χτύπημα την πρωτοχρονιά

Σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού" έχουν τεθεί οι αρχές τις Αυστρίας ύστερα από πληροφορίες για επίθεση με όπλα ή βόμβες μεταξύ Χριστουγέννω και Πρωτοχρονιάς

Στην Αυστρία έχει σταλθεί σήμερα περί επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όχι μόνο στην αυστριακή πρωτεύουσα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

«Έχουν αναφερθεί διάφορα πιθανά ονόματα επίδοξων δραστών και έχει γίνει έλεγχος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει συγκεκριμένα αποτελέσματα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βιέννης, έξι εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Παρίσι, με την επίθεση του ISIS, που άφησε πίσω του 130 πολίτες νεκρούς.

«Πριν τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία (πληροφοριών) σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αστυνομία ωστόσο, έχει αυστηροποιήσει τους ελέγχους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και των αποσκευών όσων ταξιδεύουν με αεροπλάνο, τρένο και αυτοκίνητα, ενώ ελέγχονται όσοι κουβαλούν σακίδια και άλλα αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να κρύβουν όπλα ή εκρηκτικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos-fovos-bullying
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»
Δύσκολες ώρες για τον 15χρονο που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»