Το «Star Wars: The Force Awakens», στο μικρό διάστημα που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο, έχει εισπράξει συνολικά 1,09 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων 544,5 εκατ. στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας τις ακαθάριστες εισπράξεις του υπερδημοφιλούς κινηματογραφικού φραντσάιζ του Τζορτζ Λούκας στα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια (οι έξι προηγούμενες ταινίες της σειράς συν η τωρινή).
«Η νέα ταινία της σειράς του «Star Wars» ξεπέρασε την Κυριακή, το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, μέσα σε διάστημα 12 ημερών από την πρεμιέρα της, καταγράφοντας νέο ρεκόρ όλων των εποχών», ανακοίνωσε χθες βράδυ η εταιρεία Disney.
Το νέο «Star Wars», που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο must, στην πρεμιέρα του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ήδη συγκεντρώσει 238 εκατ. δολάρια στα αμερικανικά ταμεία και συνολικά 517 παγκοσμίως, σπάζοντας το πρόσφατο ρεκόρ του «Jurassic World».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ