Thumbnail
Tην Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Επιμέλεια: Ζωή Καραθανάση

Είναι γνωστό ότι η τελετή απονομής των 88ων βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. 


Ορισμένες ταινίες οι οποίες έχουν μεγάλη πιθανότητα να διεκδικήσουν υποψηφιότητα είναι η Επιστροφή(The Revenant) του Alejandro González Iñárritu  στις κατηγορίες Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, αλλά και Α Ανδρικού Ρόλου για τον Leonardo DiCaprio. Συγχρόνως, μία ακόμη ταινία που ενδέχεται να αναδειχθεί ως προτεινόμενη είναι το Carol του Todd Haynes για Καλύτερη Ταινία, ενώ δεν θεωρείται απίθανη η υποψηφιότητα Α Γυναικείου Ρόλου για την Cate Blanchett ή την Rooney Mara, καθώς και  Β Γυναικείου Ρόλου για την δεύτερη.


Ωστόσο στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία» ίσως δούμε το Spotlight, το Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής, Το Μεγάλο Σορτάρισμα, The Martian καθώς και τα Steve Jobs ,Τα Μυαλά Που Κουβαλάς, Η Γέφυρα Των Κατασκόπων, Room, Trumbo και Brooklyn.


Βέβαια, δεν αναιρούνται και οι εκπλήξεις, αφού δεν είναι απίθανο να δοθεί υποψηφιότητα, εκτός από τα αναμενόμενα (Leonardo DiCaprio, Kate Blanchett κλπ), και σε άλλα ονόματα, όπως την Charlotte Rampling για τα 45 χρόνια. Παράλληλα, αμφιταλαντεύονται διάφορες απόψεις όσον αφορά υποψηφιότητες για την  ερμηνεία της Charlize Theron στο Mad Max και της Alicia Vikander τόσο στο Dannish Girl  για Α Γυναικείο Ρόλο όσο και στο Ex Machina για Β Γυναικείο Ρόλο. 


Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν από τους Guillermo del Toro και Ang Lee μαζί με τους John Krasinski και Cheryl Boone Isaacs. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την απονομή των βραβείων εδώ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης