Thumbnail
Ταινίες 2016

Επιμέλεια: Ζωή Καραθανάση

Deadpool (Φεβρουάριος 2016)

Έφτασε  επιτέλους ο μήνας που θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία της 20th Century Fox που αφορά έναν ακόμη υπερήρωα της Marvel. Ο Wade Wilson, αφού υποβλήθηκε σ’ ένα πείραμα το οποίο του έδωσε νέες ικανότητες, κυνηγά τον άνθρωπο που σχεδόν του κατέστρεψε τη ζωή. Μία ταινία γεμάτη δράση και χιούμορ,  σκηνοθετημένη από τον Tim Miller με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds.            

Batman vs Superman: Η αυγή της Δικαιοσύνης (Μάρτιος 2016)

Ο Batman και ο Superman στην ίδια ταινία. Ποιος δεν θα περίμενε αυτή την ταινία; Τα πολλά λόγια είναι περιττά σ’ αυτή την περίπτωση. Μία ταινία της Warner Bros. Pictures με σκηνοθέτη τoν Zack Snyder και πρωταγωνιστές τους Ben Affleck (Batman) και Henry Cavill (Superman). 

The Divergent Series: Allegiant (Μάρτιος 2016)

Η τριλογία Divergent έρχεται στο τέλος της με την τελευταία ταινία Allegiant, βασισμένη στο ομώνυμο bestseller από την Veronica Roth. Η Tris και ο Four συνεχίζουν τις περιπέτειές τους μεταφέροντας μας σ’ ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο αδρεναλίνη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Robert Schwentke, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και το Red με τον Bruce Willis, ενώ πρωταγωνιστές είναι η Shailene Woodley και ο Theo James.

Gods Of Egypt (Απρίλιος 2016)

Πρόκειται για ακόμη μία ταινία που βασίζεται στην αιγυπτιακή μυθολογία. Σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, πρωταγωνιστούν αιγυπτιακές θεότητες.  Ο θεός του σκότους, Set, καταλαμβάνει την θέση της αιγυπτιακής αυτοκρατορίας, οπότε ένας θνητός ήρωας, ο Bek, συμμαχεί με τον θεό Horus για να σώσει τον κόσμο και την αγαπημένη του. Ο Alex Proyas αναλαμβάνει τον ρόλο του σκηνοθέτη, ενώ πρωταγωνιστούν ο Nikolaj Coster-Waldau, ο Gerard Butler και ο Brenton Thwaites.

Captain America: Civil War (Μάιος 2016)

Ο θρυλικός Captain America επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, στην οποία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον παλιό του φίλο Tony Stark, τον γνωστό Iron Man. Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, ότι μία μάχη μεταξύ αυτών των δύο θα είναι επική. Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τα αδέρφια Russo, Anthony και Joe, ενώ πρωταγωνιστούν ο Chris Evans και ο Robert Downey, Jr.  

X-men: Apocalypse (Μάιος 2016)

Οι υπερήρωες της Marvel, X-men, καλούνται να σταματήσουν τον Apocalypse. Ο Apocalypse ξυπνά μετά από χιλιάδες χρόνια και στρατολογεί  μία ομάδα από μεταλλαγμένα όντα με σκοπό τον αφανισμό της ανθρωπότητας και τη δημιουργία ενός νέου κόσμου. Μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Bryan Singer και πρωταγωνιστές πολλούς γνωστούς αστέρες του κινηματογράφου.

Suicide Squad (Αύγουστος 2016)

Η Warner Bros, Pictures παρουσιάζει μία ταινία δράσης και φαντασίας με πρωταγωνιστές αντί-ήρωες της DC Comics, οι οποίοι αποτελούν την «Ομάδα Αυτοκτονίας» . Σκηνοθέτης της είναι ο David Ayer, ενώ πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Will Smith και ο Jared Leto.

Fantastic Beasts and where to find them (Νοέμβριος 2016)

Μετά την πετυχημένη σειρά Harry Potter, η συγγραφέας J.K. Rowling γράφει μία τριλογία που αποτελεί το prequel του Harry Potter. Συνεπώς, πρόκειται για μία ταινία γεμάτη μαγεία και φαντασία. Σκηνοθέτης είναι, όπως ήταν αναμενόμενο ο σκηνοθέτης του Harry Potter, David Yates και πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων οι Eddie Redmayne και Katherine Waterston.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης