Thumbnail
Βρυξέλλες

Τα πολλαπλά χτυπήματα στις Βρυξέλλες την Τρίτη το πρωί κόστισαν την ζωή πολλών ανθρώπων.  Στις τρομοκρατικές επιθέσεις τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 230 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους τραυματίες και πολλοί αμερικανοί πολίτες. Ο 19χρονος ιεραπόστολος Μέισον Γουέλς δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται «πρόσωπο με πρόσωπο» με την τρομοκρατία.

Όπως αποκαλύπτουν οι δικοί του, ο νεαρός έχει ζήσει τον τρόμο και στις επιθέσεις στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι (Νοέμβριος 2015) και στο μαραθώνιο στη Βοστώνη (Απρίλιος 2013).

Ο νεαρός έχει υποστεί ρήξη του Αχίλλειου τένοντα, πολλά κατάγματα και εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια, αποκάλυψε ο πατέρας του στο δίκτυο ABC. 

«Ο γιος μου ήταν μόλις ένα τετράγωνο μακρυά από το σημείο της έκρηξης στο μαραθώνιο της Βοστόνης, μαζί με εμένα, και ένιωσε - ''μύρισε'' για πρώτη φορά το άρωμα της τρομοκρατίας. Ετρεχε η μητέρα του και οδεύαμε προς το σημείο τερματισμού για να την δούμε. Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και ο γιος μου είναι η τρίτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο», εξομολογείται ο ίδιος.  

Απίστευτο κι όμως αληθινό(!), αλλά ο 19χρονος βρισκόταν και στο Παρίσι την περίοδο που έγινε το μεγάλο «χτύπημα» στο θέατρο Μπατακλάν. «Κινητοποιήθηκε αμέσως ο γιος μου. Έτρεξε για να βοηθήσει και να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την είχε ανάγκη. Εμείς, βέβαια, ανησυχούσαμε πια και τον συμβουλεύαμε να προσέχει». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos-fovos-bullying
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»
Δύσκολες ώρες για τον 15χρονο που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»