Thumbnail
Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο η εκστρατεία ενός υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ να αρνείται να διαπιστεύσει εργαζόμενους

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες ότι η εκστρατεία του δεν θα χορηγεί στο εξής διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους της εφημερίδας The Washington Post, εξέλιξη που προστίθεται σε μια σειρά κινήσεων αντιποίνων στις οποίες έχει προχωρήσει ο μεγιστάνας των ακινήτων εναντίον αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. «Λόγω της απίστευτα ανακριβούς κάλυψης της εκστρατείας Τραμπ, η οποία έχει σπάσει ρεκόρ, ανακαλούμε άμεσα στις διαπιστεύσεις της ανέντιμης και τσαρλατάνικης εφημερίδας Ουάσινγκτον Ποστ», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η απόφαση σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας αυτής δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του υποψηφίου, να ταξιδεύουν μαζί του ή να είναι παρόντες σε συνεντεύξεις Τύπου και άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες απαιτείται διαπίστευση.

Η εκστρατεία του Τραμπ, σε ανακοίνωσή της, υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι της Ποστ «δεν έχουν καμιά δημοσιογραφική ακεραιότητα και γράφουν ψεύδη σχετικά με τον κ. Τραμπ. Ο κ. Τραμπ δεν νοιάζεται αν ένα ρεπορτάζ είναι αρνητικό για το πρόσωπό του, αλλά πρέπει να είναι τίμιο». Ακόμη, η εκστρατεία του Τραμπ επανέλαβε τις επικρίσεις που έχει κάνει ο υποψήφιος εναντίον του ιδιοκτήτη της Ουάσινγκτον Ποστ Τζεφ Μπέζος, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης του διαδικτυακού πολυκαταστήματος Amazon.com.

Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο η εκστρατεία ενός υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ να αρνείται να διαπιστεύσει εργαζόμενους σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς. «Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ανακαλέσει τις διαπιστεύσεις της Ουάσινγκτον Ποστ δεν αποτελεί τίποτε λιγότερο από μια αποκήρυξη του ρόλου ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου Τύπου», ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Μάρτι Μπάρον σε μια ανακοίνωσή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer-ilikiomenos.jpg
Αλτσχάιμερ: Αυτά είναι 3 συμπτώματα που δείχνουν εγκεφαλική νόσο και εμφανίζονται νωρίτερα από το αναμενόμενο
Τι να κάνετε αν ανησυχείτε για την υγεία του εγκεφάλου σας– Τι αποκαλύπτει νευροψυχολόγος
Αλτσχάιμερ: Αυτά είναι 3 συμπτώματα που δείχνουν εγκεφαλική νόσο και εμφανίζονται νωρίτερα από το αναμενόμενο
zetta_makri
Ζέττα Μακρή: Οι 3 ειδικότητες εκπαιδευτικών για τα παιδιά που φοιτούν σε απομακρυσμένες περιοχές
«Μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο ψηφιακό φροντιστήριο και μόνο εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα υπάρχουν και αναπληρωτές».
Ζέττα Μακρή: Οι 3 ειδικότητες εκπαιδευτικών για τα παιδιά που φοιτούν σε απομακρυσμένες περιοχές