Thumbnail
Δήμος Καλλιθέας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση - καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας που αφορά στη μήνυση του Αντιδημάρχου Καλλιθέας σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου επειδή έβαλαν πανό για να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας για την πρωτοφανή ενέργεια του Αντιδημάρχου Καλλιθέας


ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Στις 13 Νοέμβρη του 2014 ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων του δήμου Καλλιθέας Γιώργος Παρασκευόπουλος μαζί με τον Τριαντάφυλλο Τζελέπη και άλλα μέλη του Συλλόγου μας βάζουν πανό στο Δημαρχείο για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εκείνη την ώρα κάνει την εμφάνιση του ο αντιδήμαρχος, αφού διαβάζει προσεκτικά τι γράφει, απαιτεί «να κατέβει το πανό γιατί χαλάει την αισθητική του Δημαρχείου».

Η απάντηση που παίρνει είναι ότι είμαστε στις μέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ,είναι καθήκον μας σαν εργαζόμενοι, ενεργοί πολίτες, να τιμούμε όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» και το πανό έμεινε εκεί.

 Ο αντιδήμαρχος χάνει τη ψυχραιμία του, και τότε παρουσιάζει το πραγματικό του πρόσωπο «τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, αργόσχολοι, χαραμοφάηδες, λουφαδόροι, κομματόσκυλα» αποκαλύπτοντας την ιδεολογική και πολιτική του αντίληψη για τους εργαζόμενους.

Ο Σύλλογός μας βγάζει ανακοίνωση όπου καταγγέλλει στους εργαζόμενους του δήμου και το λαό της Καλλιθέας την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του αντιδημάρχου.

Στις 24/11/14 βάζει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ζητά από το Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τη αντιδημοκρατική συμπεριφορά του αντιδημάρχου. Οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις την καταδικάσαν.

Ο δήμαρχος κ. Κάρναβος ζητούσε να τελειώσει το θέμα εκεί, αλλά δικαιολογούσε και το συνεργάτη του. Ο αντιδήμαρχος προχώρησε σε μήνυση σε όλα τα μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου για την ανακοίνωση- καταγγελία που έβγαλε ο σύλλογος.

Η ενέργεια αυτή βαρύνει συνολικά τη διοίκηση Κάρναβου αφού ο αντιδήμαρχος είναι μέλος της παράταξης του. Αφού ακόμα και σήμερα 13/7/2016 δεν καταδικάζει την ενέργεια του συνεργάτη του.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ : το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας δεν διαπραγματεύεται τη ταξική του δράση, ούτε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών!!!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να τιμάμε όσους πάλεψαν για τα δικαιώματα της τάξης μας και τις ελευθερίες του λαού μας.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο προσωπικά να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η μήνυση ενάντιά στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που διώκονται. !!!

Ζητάμε την συμπαράσταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ και όλων των σωματείων, συλλόγων του κλάδου και των εργαζομένων γενικότερα (ψηφίσματα, μάρτυρες, υπογραφές, κλπ) με κάθε τρόπο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
Εξαήμερη εργασία: 690 επιχειρήσεις μέχρι στιγμής έχουν κάνει αίτηση – Η συντριπτική πλειοψηφία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις
«Εργάνη»: 690 επιχειρήσεις μέχρι στιγμής έχουν κάνει αίτηση για χρήση της 6ήμερης εργασίας
Εξαήμερη εργασία: 690 επιχειρήσεις μέχρι στιγμής έχουν κάνει αίτηση – Η συντριπτική πλειοψηφία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις
doe
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων Τάσου Γκαραγκάνη  και Βιολέττας Πατέλη για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την...
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
texniti noimisini
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης
Σαρώνει στους νέους εκπαιδευτικούς το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό εκπαιδευτικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Χιλιάδες οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος νέων...
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης