Thumbnail
Τι έδειξε η προανάκριση

Ένας Ιρακινός 40 ετών είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Ζήνωνος.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονίας 47χρονου Έλληνα και απόπειρας ανθρωποκτονίας άλλων δύο ανδρών, ηλικίας 53 και 57 ετών, που έλαβε χώρα στις 13 Ιουλίου 2016, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος, τις ημέρες που προηγήθηκαν του εγκλήματος, επισκεπτόταν συχνά το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας ο 47χρονος και παρενοχλούσε μία γυναίκα εργαζόμενη. 

Το μεσημέρι της ένοπλης επίθεσης, σε καφενείο κοντά στο κατάστημα, δράστης και θύμα λογομάχησαν για το εν λόγω ζήτημα, με τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο εκτοξεύοντας απειλές.

Μετά από λίγο, ο Ιρακινός επέστρεψε στο σημείο με ένα πιστόλι και πυροβόλησε κατά των τριών ανδρών. Μετά την πράξη του αυτή διέφυγε με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε ο 47χρονος.

Σε βάρος του Ιρακινού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα