Thumbnail
Εντάξει με το επεισόδιο 8 που θα δούμε το Δεκέμβριο του 2017. Τι γίνεται όμως με το επεισόδιο 9 που το σενάριο προβλέπει εμφάνιση της Φίσερ

Αυτή την χρονιά έφυγαν από την ζωή πολλοί και σπουδαίοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής. Λίγο πριν τελειώσει όμως το έτος και μας αποχαιρετήσει για τα καλά, έφυγε η  «πριγκίπισσα Λέια» ή αλλιώς με το κανονικό της όνομα Κάρι Φίσερ η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από την συμμετοχή της στο saga των Star Wars.

Ο θάνατός της θα επηρεάσει τη νέα σειρά ταινιών star wars όπου η πρώτη βγήκε μέσα στο 2015 σε σκηνοθεσία του JJ Abrams. Σε αυτή την ταινία η πριγκίπισσα Λέια επιστρέφει βλέποντας τον γιο της να σκοτώνει τον πατέρα του Χαν Σόλο (Χάρισον Φόρντ).

Σύμφωνα με το Variety η επόμενη ταινία της τριλογίας Episode VIII σκηνοθετημένο από τον Rian Johnson, θα βγει στην μεγάλη οθόνη τον τον Δεκέμβριο του 2017.

Σε αυτό το επεισόδιο όπως έγινε γνωστό από το περιοδικό τον ρόλο της έχει ολοκληρώσει η Κάρι Φίσερ. Ερωτηματικά όμως προκύπτουν για την τρίτη ταινία Episode IX που θα προβληθεί το 2018 ή 2019 και το σενάριο ορίζει πως η Φίσερ ως "Λέια" θα εμφανιστεί!

Όπως είναι λογικό η παραγωγή και ο σκηνοθέτης  δεν έχουν δώσει  απαντήσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα