Thumbnail
Μήνυση Καμμένου σε Κουρτάκη - Τζένο των Παραπολιτικών

Συντάκτης: Δημήτρης Κουκλουμπέρης

Στη μήνυσή του -είκοσι μιας σελίδων- προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών ο Πάνος Καμμένος εγκαλεί τους Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο για αδικήματα που -όπως υποστηρίζει- τέλεσαν εναντίον του αλλά και εναντίον «των ανήλικων αρρένων τέκνων μου, Νικόλαου, Ιωάννη και Ελευθέριου Καμμένου».

Ειδικότερα, όπως σημειώνει, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτικός Καφές», η οποία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1», στις 9 Ιανουαρίου, «οι μηνυόμενοι-εγκαλούμενοι τέλεσαν σε βάρος, τόσο εμού όσο και των ανηλίκων αρρένων τέκνων μου, Νικόλαου, Ιωάννη και Ελευθέριου Καμμένου, το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, κατά συρροή».

«Επιπρόσθετα» συνεχίζουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του υπουργού Αμυνας, Ελενα Τζούλη και Ιωάννης Απατσίδης, «διερευνητέον εις βάθος είναι εάν με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του 1ου εκ των μηνυομένων-εγκαλουμένων, Ιωάννη Κουρτάκη, με την συνέργεια προφανώς του 2ου εκ των μηνυομένων-εγκαλουμένων, Παναγιώτη Τζένου, έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράνομης βίας, καθώς και το αδίκημα της απόπειρας κακουργηματικής εκβίασής μου, με απειλή βλάβης του λειτουργήματός μου, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια πάντοτε κατόπιν της ηθικής αυτουργίας άγνωστου τρίτου προσώπου, από 14-07-2015 τουλάχιστον μέχρι και σήμερα».

Στη συνέχεια παραθέτει αποσπάσματα από τη ραδιοφωνική εκπομπή τα οποία θεωρεί συκοφαντικά.

Ανάμεσα σε άλλα, οι δημοσιογράφοι φέρονται να δηλώνουν στους μεταξύ τους ραδιοφωνικούς διαλόγους:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάρτη. Πόσο περήφανη είναι τελικά αυτή η διαπραγμάτευση, δηλαδή για να πάμε τον Μάρτη;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Εγώ ξέρω γιατί έχει πάει πίσω η διαπραγμάτευση, διότι ο Πάνος έκανε φιγούρες στην Αυστρία, έκανε αυτή τη φιγούρα με το χιόνι στα τέσσερα και δεν του βγήκε και έσπασε τον ώμο και λέει τώρα δεν πάει, δεν βγαίνει αυτή η φιγούρα στα τέσσερα και κοιτάνε πώς μπορούν να την κάνουν διαφορετικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σήμερα στου Μαξίμου πώς θα πάει; Θα έχει νάρθηκα ή κάτι;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Δεν καταλαβαίνουμε από πόνους, βρε αδελφέ. Τελείωσε, αυτά είναι...

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αμα πονάς πίνεις λίγο ούζο και είσαι κούκλος, δεν πονάς μετά.

[...] Αναμένω με ενδιαφέρον μια δήλωση του κ. Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για τη σύλληψη της κ. Ρούπα.

Την αναμένουμε με ενδιαφέρον, εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφοντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτηδες. Να μην κοροϊδεύει τον κόσμο ο κ. Καμμένος, είναι ένας πολιτικός απατεώνας.

Ούτε μια δήλωση για τη σύλληψη της Ρούπα, ούτε μία δήλωση.

Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά έχει μια σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, ο κ. Καμμένος;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη, του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα δεν βλέπω να ενθουσιάζονται οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με την εξέλιξη αυτή.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Οχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία γειτονιά είναι, γιατί;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Πολύ ωραία, είναι και ο Ανδρέας ο Μαζαράκης εκεί. Θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ το Σάββατο στα «Παραπολιτικά».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οτι κυκλοφορεί στα Εξάρχεια δηλαδή;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Οχι, ότι είναι αναρχικός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο γιος του Καμμένου; Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ο γιος του Καμμένου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες; Ε, με τον Καμμένο μπαμπά.

Ο κ. Καμμένος αναφέρεται ακόμη στην κατάθεση λίστας στην ΕΣΗΕΑ την 14/07/2015 από το ΚΕΕΛΠΝΟ «με τα περιεχόμενα σε αυτήν ονόματα δημοσιογράφων που λάμβαναν υπέρογκα χρηματικά ποσά για τη φερόμενη διαφήμιση και προώθηση των δράσεών του», υποστηρίζοντας ότι στη συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του άρχισαν να δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα, κατονομάζοντας ως καλούντα τον Ιωάννη Κουρτάκη.

«Οι απειλές που εκτοξεύτηκαν ανέφεραν: “Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό και εσύ και η οικογένειά σου”. Στην ερώτησή μου “Με απειλείς;” μου απάντησε:

“Ναι, βρε πούστη, σε απειλώ και για αρχή για να καταλάβεις ότι εγώ δεν παίζω θα βγάλω φωτογραφίες των σπιτιών σου και των παιδιών σου και θα δεις πώς θα τις αξιοποιήσω, τα παιδιά σου και η οικογένεια σου θα πρέπει από σήμερα να κυκλοφορούν με δέκα αστυνομικούς ο κάθε ένας, θα δεις τι έχεις να πάθεις”».

Ο υπουργός Αμυνας ζητά:

1. Να εφαρμοστεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθούν και να παραπεμφθούν σε δίκη οι μηνυόμενοι-εγκαλούμενοι για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

2. Να διεξαχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, αυτοπροσώπως από εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος και να διερευνήσει, με ειδικές ανακριτικές πράξεις (άρση απορρήτων, κατ’ οίκον έρευνες κ.λπ.) εάν διαπράττεται το αδίκημα της απόπειρας κακουργηματικής μου εκβίασης, και ποιος ή ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των δραστών.

3. Να επισπευσθεί και να διενεργηθεί εις βάθος έρευνα για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Ανδρέας Δρακόπουλος
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου
Απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αναγόρευση του Ανδρέα Δρακόπουλου, Προέδρου του ΙΣΝ, σε Επίτιμο...
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου