Thumbnail
Αρχικά δεν μπορούσε να αναγνωριστεί λόγω της έκτασης των τραυμάτων

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρυσαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα από την Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα.

Ο 30χρονος υπέστη επίθεση από σκύλο μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κατάσταση του 30χρονου ήταν τόσο σοβαρή που αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς να γίνει διακομιδή στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο 30χρονος έχει κατακρεουργηθεί από τις δαγκωματιές του σκύλου, ενώ σε σημεία λείπουν ολόκληρα τμήματα από το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματος. Ακόμη και η αναγνώρισή του στην αρχή ήταν δύσκολη.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ένα τόσο μεγάλης αγριότητας περιστατικό, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως. Εκτεταμένη έρευνα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι πληροφορίες για το πώς, πού και από τι είδους σκύλο (αδέσποτο ή δεσποζόμενο) είναι μεταξύ τους αντιφατικές.

Τις δικές τους έρευνες, αλλά σε συνεργασία με την αστυνομία, διεξάγουν για το πρωτοφανές συμβάν ο Δήμος Βόλου, καθώς και Φιλοζωική Ομάδα της πόλης.

Εικάζεται ότι ο 30χρονος δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ' εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν οδήγησε στην ανακάλυψη στοιχείων επίθεσης σε δημόσιο χώρο, αλλά πολύ αίμα από την αιμορραγία του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του και έξω από αυτό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proaulio_sxoleio
Τι είναι σχολείο;
«Η διαπαιδαγώγηση είναι ανθρώπινη σχέση. Πώς θα μπορούσε κάποιος να την κανονικοποιήσει και τι θα σήμαινε μια τέτοια κανονικοποίηση; Η δική μου άποψη...
Τι είναι σχολείο;