Thumbnail

Λεωφορείο βρέθηκε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας με την μπροστινή του όψη στον...αέρα, έτοιμο να πάρει τούμπα και να βρεθεί στη θάλασσα. Όπως βλέπετε και στη φωτό, το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πιο πέρα από το μώλο, σε σημείο όπου η Πάτρα έχει θρηνήσει τρεις νεκρούς.

Όλα συνέβησαν χθες βράδυ, την ώρα της δυνατής νεροποντής. Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο όπως φαίνεται απο τη φωτό, είτε το όχημα  επιχείρησε ελιγμό και μπέρδεψε το θαλάσσιο χώρο με την ξηρά, είτε δεν ήταν ασφαλισμένο με χειρόφρενο και κύλησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για λεωφορείο του ΟΛΠΑ το οποίο έχει μισθώσει στο δήμο προκειμένου να κάνει τα δρομολόγια που συνδέουν τα πάρκινγκ μεταξύ τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμος, απέκρυψε την υπόθεση.

Το συμβάν φέρνει για άλλη μια φορά στο φως την μεγάλη επικινδυνότητα του συγκεκριμένου στημείου, ιδίως σε συνθήκες κακοκαιρίας.

Πηγή: tempo24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιπτάμενος ιερέας στη Χίο
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό
Πρώτη Ανάσταση: Κλέβει και πάλι την παράσταση ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό