Thumbnail
6,4 εκατ. ευρώ

Καταβλήθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 2.300 εργαζομένων του ΟΑΣΘ, το ποσό των 6,4 εκατ. ευρώ που τους όφειλε η διοίκηση του οργανισμού, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

"Πληρωθήκαμε, όλα καλά. Από αύριο, ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας της εργασίας και της μελλοντικής επιβίωσης των εργαζομένων. Πλέον, αντίπαλος είναι ο εργοδότης μας, ο οποίος ζητάει εργαζόμενους σε συνθήκες γαλέρας για να έχει όφελος", υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι "εάν δεν δοθούν οριστικές λύσεις στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη, δεν αποκλείεται να βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν".

Υπογραμμίζεται ότι από αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ώστε -μεταξύ άλλων-στις 26/5 να συμμετάσχει σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Εγνατία Οδός για θέματα μεταφορών, στη ΔΕΘ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιαγιά
Επιβράδυνση της γήρανσης: τρεις φυσικοί τρόποι για καλύτερη υγεία
Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι ένας συνδυασμός ωφέλιμων λιπαρών, βιταμίνης D και άσκησης μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης.
Επιβράδυνση της γήρανσης: τρεις φυσικοί τρόποι για καλύτερη υγεία