Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε γνωστό γυναικολόγο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ζήτησε και έλαβε το ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τοκετό νοσηλευόμενης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ο γυναικολόγος είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς επ' αυτοφώρω στις 28 Φεβρουαρίου του 2015 ύστερα από καταγγελία 32χρονου τότε συζύγου νοσηλευόμενης. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 250 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία.
Ο καταδικασθείς υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της "Χρυσής Αυγής", από την οποία, όταν συνελήφθη, είχε αποχωρήσει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ