Thumbnail
Πρεμιέρα ...για της πρεμιέρες, ενώ ξεχωρίζει μια ταινία με έντονο αντιρατσιστικό μήνυμα

Το Πράσινο Βιβλίο

Ο Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι  στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που  ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

Η Άγρια Αχλαδιά

Ένας νεαρός άνδρας έχοντας τελειώσει τις σπουδές του επιστρέφει στην γενέτειρά του, ελπίζοντας να καταξιωθεί ως συγγραφέας. Του Τούρκου σκηνοθέτηση Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν (Winter Sleep/Χειμερία Νάρκη).

 

Το Βαποράκι

Η νέα ταινία του 88χρονου Κλιντ Ίστγκουντ, ο οποίος εκτός από την σκηνοθεσία ενσαρκώνει τον Ερλ Στόουν, έναν άντρα της δεκαετίας του '80, ο οποίος ζει μόνος και έρχεται αντιμέτωπος με την χρεοκοπία της επιχείρησής του όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Χωρίς να το γνωρίζει, υπογράφει για να γίνει μεταφορέας σ’ ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών.

 

 

Destroyer

Πριν από 16 χρόνια, η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ πήγε σε μυστική αποστολή στην Καλιφόρνια με σκοπό να εισχωρήσει σε μια συμμορία με αρχηγό τον τρομακτικό Σίλας. Όταν μια από τις βίαιες ληστείες τους αποτυγχάνει, η κάλυψη της Έριν χάνεται και ο Σίλας διαφεύγει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Σίλας επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Πρωταγωνιστή η Νικόλ Κίντμαν

Escape Room

ο Escape Room είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, όπου βρίσκει έξι άγνωστους μεταξύ τους παίκτες σε ένα παιχνίδι, που θα τους βγάλει εκτός ελέγχου και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν την αντίληψή τους για να βρουν την έξοδο ή να πεθάνουν.

Μια Δεύτερη Ευκαιρία

Η 40χρονη Μάγια είναι μια ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μια διασκεδαστική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγαντιαίου Αχλαδιού

Ένα παραμύθι-animation δανικής παραγωγής με πρωταγωνιστές τον ελέφαντα Σεμπαστιάν, την γάτα Μίτσο και το γιγάντιο αχλάδι-πλοίο.

Γουίλι

O Γουίλι είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλα σχέδια. Εργάζεται ως ταξί, αλλά ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων...


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος