«Γερούν..γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά!! Ποιός περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».
Με αυτή την ανάρτηση έγινε ευρύτατα γνωστός στη δημόσια σφαίρα ο Λυκούργος Λιαρόπουλος το 2015/
Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ τον Λυκούργο Λιαρόπουλο.
«Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Ελλην νομίζω ότι με bullshits και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει. Οταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από τον Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup…!!!» έγραφε σε ανάρτηση, για τις διαπραγματεύσεις του 2015.
«Αν και νοιώθω πραγματικά υπερήφανος για το «Γερούν γερά….», είμαι ακόμη πιο περήφανος γιατί παραιτήθηκα από τη θέση αυτή την επομένη της εκλογής ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015» έγραφε σε πιο πρόσφατη ανάρτηση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ