Δήμος Πειραιά: Λειτουργία θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των πολιτών
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

Τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των πολιτών, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, παρατείνει ο Δήμος Πειραιά. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης Δήμου Πειραιά θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι και την Παρασκευή, 3/1/2020, από τις 08:00 έως τις 20:00 (Βασιλέως Γεωργίου Β΄10 και Βούλγαρη 155. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4134130, 210-4134052).

Επίσης, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, θα συνεχίσει τη λειτουργία της σε 24ωρη βάση μέχρι και την Παρασκευή, 3/1/2020 (Πύργος Πειραιά - Ακτή Ποσειδώνος 2-4 1ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Η πληροφόρηση των πολιτών για τις ημέρες και ώρες των θερμαινόμενων χώρων, παρέχεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου 213 2022000, του 15510, της ιστοσελίδας του Δήμου, καθώς και μέσω της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Κανάλι 1, 90,4 FM.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιπτάμενος ιερέας στη Χίο
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό
Πρώτη Ανάσταση: Κλέβει και πάλι την παράσταση ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου
Πρώτη Ανάσταση στη Χίο: Ο «Ιπτάμενος Ιερέας» που έγινε viral και σκόρπισε δάφνες και δέος στον ναό