Συναγερμός στην Λάρισα, καθώς υπάρχουν νέα κρούσματα κορονοϊού σε γιατρούς, με βάση τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι χθες είχαν εντοπιστεί θετικά κρούσματα γιατρών στην Λάρισα. Συγκεκριμένα δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και άλλοι δύο στο Γενικό νοσοκομείο.
Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ).
Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το ΓΝΛ.
Αυτή την ώρα στο Υπουργείο Υγειας υπάρχει ευρεία σύσκεψη του Βασίλη Κικίλια με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας με θέμα το καλύτερο συντονισμό απέναντι στον κορωνοϊό. Στην σύσκεψη συμμετέχουν τόσο ο διοικητής του ΠΓΝΛ Δημήτρης Κοτσικονούρης όσο και ο νέος διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.
Πηγή: larissanet.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ