Θεσσαλονίκη, κορονοϊός
Στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας, παρενέβη η αστυνομία για συγκέντρωση ατόμων σε διαμέρισμα, γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταστολή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δύο αλλοδαποί, μισθωτές διαμερίσματος, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας καθώς, όπως διαπιστώθηκε, διεξήγαγαν κοινωνική εκδήλωση στο εσωτερικό του διαμερίσματος με χρήση μουσικής.

Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επίσης παραβάσεις του περιορισμού κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε δεκαπέντε ακόμη άτομα που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Η Θεσσαλονίκη μαζί με την Αθήνα, τη Λάρισα, τη Μαγνησία, την Πέλλα και την Πιερία έχουν τεθεί στο "κόκκινο" λόγω της ευρείας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμμ
Γονείς των θυμάτων στα Τέμπη καταθέτουν για τη μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή
Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας καταθέτουν οι γονείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών για την μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή
Γονείς των θυμάτων στα Τέμπη καταθέτουν για τη μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή