Γλυκά Νερά - Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.: Μετά την Καρολάιν, ήταν τεράστιος ο κίνδυνος και για το παιδί
«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου» υποστήριξε ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.

Να μη δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ζητά ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Α. Κασιμάτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος για το παιδί.

«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου», δήλωσε στο Open TV. Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και ισχυρίστηκε ότι ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:

«Δεν με απασχολεί τόσο το πώς θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

Επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία τόνισε ότι ο πιλότος φοβόταν να μην ανοίξει η Καρολάιν το στόμα της και υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «είχε διάθεση να ελέγξει από κάθε πλευρά ο,τιδήποτε έλεγε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα