Τροχαίο στη Νίκαια
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Νίκαια - «Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να δωρίσω τα όργανα του παιδιού μου» είπε μέσα σε λυγμούς

Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του, όταν νταλίκα παρέσυρε την ίδια και ένα ακόμη παιδί, στην περιοχή της Νίκαιας, βρίσκει το σθένος να δηλώσει ότι συγχωρεί τον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα ενώ με λυγμούς, ζήτησε συγγνώμη που δεν κατάφερε η οικογένεια να δωρίσει τα όργανα της μικρής Παναγιώτας. 

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό – δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε για την κόρη του που έχασε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς τη ζωή της.

Επιδεικνύοντας, δε, σπάνιο μεγαλείο ψυχής, ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν κατάφερε τελικά να προχωρήσει στην δωρεά των οργάνων της κόρης του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο», ανέφερε με λυγμούς.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη, χθες, το μεσημέρι, στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Πειραιά.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού θα εξετάσουν υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας για να καταλάβουν τι συνέβη.

Όπως έδειξαν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα της περιοχής, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό.

Στη συνέχεια, πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της, όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα. Μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο είχε τεθεί υπό κράτηση μετά την τραγωδία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια