Φολέγανδρος: Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο γυναικοκτόνος της Γαρυφαλλιάς
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ / INTIME NEWS
Ο γυναικοκτόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή

Την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί, ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή με τον συνήγορό του Γιάννη Βλάχο.

Ο δράστης κατηγορεί το θύμα

Ο 30χρονος δράστης δεν διστάζει να κατηγορήσει το θύμα για όσα συνέβησαν.

«Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

«Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς» φέρεται να είπε σύμφωνα με το sputniknews και συμπλήρωσε: «Έκανα μ@λ…, καταστράφηκα».

Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο, περιέγραψε στον ΣΚΑΪ την τελευταία συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με την 26χρονη, λίγες μόνο ώρες πριν ο 30χρονος σύντροφός της τη δολοφονήσει.

«Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας» αναφέρει.

Και προσθέτει για τον 30χρονο: «Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μπουκωμένο κατασκηνωτή εδώ.  Του λέω μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και μου λέει με κατάλαβες ε. ..Του λέω πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στην θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα.... Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ.»

Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί στις 12.30

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

antigrafi
Αυτές τις 2 λέξεις μόνο οι γνώστες γράφουν αλάνθαστα. Εσείς;
Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και πολυδιάστατη, αλλά μερικές φορές οι ομοιοκαταληξίες ή η παρόμοια εκφορά λέξεων μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση...
Αυτές τις 2 λέξεις μόνο οι γνώστες γράφουν αλάνθαστα. Εσείς;
mathites foitites
Απεργία 9 Απριλίου: Μαθητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους – «Ζούμε Τέμπη καθημερινά»
Απεργία 9 Απριλίου: Διαδηλώνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί - Δυναμική συμμετοχή όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στην πανελλαδική απεργία
Απεργία 9 Απριλίου: Μαθητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους – «Ζούμε Τέμπη καθημερινά»
mathitis
Σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν μετά το Πάσχα - Ο προγραμματισμός για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Οι εξετάσεις και ο καθορισμός της εξεταστέας ύλης 
Σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν μετά το Πάσχα - Ο προγραμματισμός για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια