Σε αναστολή εργασίας τέθηκαν 13 δημοτικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα, καθώς δεν έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό μέχρι τις 16 Αυγούστου.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους μέχρι 16 Αυγούστου, μιας και απασχολούνται στην Υπηρεσία της Πρόνοιας και στις δομές του «βοήθεια στο σπίτι» και στα «ΚΔΑΠ».
Εφόσον αυτό δε συνέβη, κατέθεσαν έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της 5ης ΥΠΕ σύμφωνα με τα οποία προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν αυτή τους την καθυστέρηση.
Η Επιτροπή έκρινε απορριπτέες τις αιτήσεις τους και έτσι αργά το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμος Τρικκαίων υποχρεώθηκε να θέσει τους 13 εργαζόμενούς του σε 3μηνη αναστολή.
Στο Δήμο και ιδιαίτερα στην υπηρεσία Πρόνοιας επικρατεί αναβρασμός και μεταξύ των εργαζομένων αγωνία σε ποιους άλλους θα επεκταθεί ο «υποχρεωτικός εμβολιασμός».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ