spiti roulas patra
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ / INTIME NEWS
«Φοβόταν για τη ζωή της»: Σοκάρει η μαρτυρία για τον μυστήριο θάνατο της σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα - Στο «κάδρο» των ερευνών και αυτή η υπόθεση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.

Όπως ανέφερε μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι «έφυγε» από καρκίνο. Η ίδια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μάρτυρα, τού είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν για τη ζωή της.

Πλέον, συγγενείς της 69χρονης που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ξεκινούν τις διαδικασίες, προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί με την περιουσία της.

H συγκεκριμένη υπόθεση θα «τρέξει» παράλληλα με τις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών.

Το Live News μετέδωσε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο της Πάτρας και τον τάφο της 69χρονης γυναίκας. Ωστόσο, στο μνήμα αντί για τη δική της φωτογραφία υπάρχει αυτή ενός… άντρα!

Σύμφωνα με το Live News, λέγεται ότι η γυναίκα αποτεφρώθηκε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του Mega, αποκάλυψε ότι «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Η 69χρονη γνώρισε το ζευγάρι το 2015 και τους είπε να μένουν στο οίκημα χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο και ταυτόχρονα να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2019 ζήτησε από το ζευγάρι το συμβολικό ενοίκιο των 200 ευρώ το μήνα, και υπήρξαν προστριβές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος