roula_pispirigkou
Πρέπει να διερευνηθεί εάν ο  Μάνος Δασκαλάκης είχε πουλήσει ως πληρεξούσιος ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει τώρα και ο θάνατος της ευκατάστατης σπιτονοικοκυράς.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στο Open για τη σχέση του Μάνου και της Ρούλας με την σπιτονοικοκυρά της, ενώ αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε πουλήσει ως πληρεξούσιος ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Όπως είπε η 69χρονη συμπαθούσε τον Μάνο και τον εμπιστευόταν, γι΄ αυτό του είχε κάνει πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. 

Όταν όμως οι άρχισαν οι συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι τα πράγματα άλλαξαν, ωστόσο η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εξαρχής εχθρική. Αλλά ούτε η σπιτονοικοκυρά τη συμπαθούσε και για αυτό επέλεξε να την φροντίζει άλλη γυναίκα. 

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος σημείωσε δε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου διαπίστωνε πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού διοχέτευε τα πάντα μέσω του Μάνου, δηλαδή τα χρήματά της. 

Και εδώ, όπως είπε, υπάρχουν ερωτηματικά: φέρεται ο Μάνος κάποια στιγμή να είχε κάνει μια πώληση ως πληρεξούσιος σε άλλο σπίτι που ανήκε στην σπιτονοικοκυρα κι σε άλλη περιοχή και πρέπει να διασταυρωθεί αν από αυτή την αγοροπωλησία είχε αποκομίσει 250.000 ευρώ.

Επιπλέον, στην εκπομπή του MEGA, Live News μίλησε οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ο οποίος αναφέρθηκε στους φόβους που τού είχε εκφράσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…»

Και συνέχισε: «Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι», ανέφερε ο ίδιος και επισήμανε στη συνέχεια πως: «Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειστά σχολεία
Σχολεία: Σχετικά με τις θερινές εφημερίες των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα που προκύπτουν
Οι σχολικές μονάδες, απογυμνωμένες από μόνιμο προσωπικό, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι αναπληρωτές είναι πλέον πλειοψηφία του συλλόγου διδασκόντων,...
Σχολεία: Σχετικά με τις θερινές εφημερίες των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα που προκύπτουν
Σπαζοκεφαλιά με κάμπια
Σπαζοκεφαλιά: Μόνο αν έχετε κοφτερή ματιά θα βρείτε την κάμπια σε 6 δευτερόλεπτα
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή τη νέα σπαζοκεφαλιά
Σπαζοκεφαλιά: Μόνο αν έχετε κοφτερή ματιά θα βρείτε την κάμπια σε 6 δευτερόλεπτα
Κατσαρό λάχανο
Απώλεια βάρους: Αυτό το αρχαίο λαχανικό προστατεύει από καρκίνο και βοηθά στο αδυνάτισμα
Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που καταναλώνεται εδώ και αιώνες
Απώλεια βάρους: Αυτό το αρχαίο λαχανικό προστατεύει από καρκίνο και βοηθά στο αδυνάτισμα