elina tzengko
Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της Ελίνας Τζένγκο υποδέχτηκαν το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Ακολούθησε τιμητική εκδήλωση στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας

Συνθήματα, αγκαλιές, φιλιά, αλλά και... πυρσοί και σαμπάνιες περίμεναν τη «χρυσή» ακοντίστρια Ελίνα Τζένγκο και τον προπονητή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά την κορυφαία επίδοση που χάρισε στιγμές δόξας στην Ελλάδα.

Το κορίτσι-θαύμα του ελληνικού αθλητισμού υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της που ταξίδεψαν από τη Νέα Καλλικράτεια στη Θεσσαλονίκη, ώστε να καλωσορίσουν την Ελίνα, η οποία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή έφτασε στο χώρο των αφίξεων καταχειροκροτούμενη από αρκετό κόσμο, που με πανό και την ελληνική σημαία φώναζαν ρυθμικά συνθήματα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, την οικογένεια Τζένγκο περίμενε μάλιστα και μια γλυκιά έκπληξη, καθώς από χθες το βράδυ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και η μεσαία κόρη της, η οποία πήρε άδεια από τη δουλειά της στη Σαντορίνη προκειμένου να υποδεχτεί και εκείνη το «χρυσό» κορίτσι της Ευρώπης στο ακόντιο.

Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο προγραμματίστηκε εκδήλωση στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας προκειμένου να τιμηθεί η Ελίνα Τζένγκο, παρουσία δημάρχου και τοπικών φορέων.

elina tzengko 2

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα