Πάτρα πατέρας γιος
Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Γιώργου και Φώτη Φωτόπουλου. Πατέρας και γιος έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Ο 87χρονος πατέρας Γιώργος Φωτόπουλος πέθανε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του. Ο 87χρονος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του.

Λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, ο 40χρονος γιος του αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και “έσβησε” λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εμβρόντητοι άκουσαν την είδηση του θανάτου και οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών που κλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες να παραλάβουν τις σορούς πατέρα και γιου.

Ο 87χρονος ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ, ενώ ο 40χρονος, εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, ενώ ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα Δευτέρα 12 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβαλι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γοβ
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου  τόνισε ότι σχεδιάζεται να απλοποιηθούν και περισσότερο πολύπλοκες διαδικασίες, όπως η...
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό