Τηλεφωνική απάτη
Η παγίδα για τον 47χρονο ήταν έτοιμη και όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού, εμφανίστηκε ο 42χρονος και άμεσα οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν

Να παγιδεύσει έναν 47χρονο παιδόφιλο κατάφερε ένας 42χρονος πατέρας στην Πάτρα. Ο 47χρονος έστελνε μηνύματα στο instagram στο 13χρονο κορίτσι, με τον πατέρα να καταφέρνει να οδηγήσει τον δράστη στη σύλληψή του.

Το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα της γι’ αυτή την κατάσταση, ο οποίος διατήρησε την ψυχραιμία του και άρχισε εκείνος να απαντάει στον λογαριασμό της κόρης του στα μηνύματα που συνέχισε ο δράστης να στέλνει.

Όπως αναφέρει το news247.gr , σε ρεπορτάζ του, ο πατέρας πέτυχε να πείσει πως δήθεν ήταν η 13χρονη κόρη του που απαντούσε. Ανταποκρινόταν στις προτάσεις του και προσποιούμενος πως όντως ήθελε να βρεθούν από κοντά, του έκλεισε ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία των Πατρών και ενημέρωσε την Ασφάλεια για όσα είχαν συμβεί.

Η παγίδα για τον 47χρονο ήταν έτοιμη και όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού, εμφανίστηκε ο 42χρονος και άμεσα οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε για να αναλυθεί μήπως προκύψουν και άλλα τυχόν παρόμοια περιστατικά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα