παιδικοι σταθμοι
Πότε κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21- Πότε πληρώνεται

Κλείνει προσωρινά στις 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21-Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της πέμπτης δόσης.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε ανακοίνωσή του, η καταβολή της πέμπτης δόσης θα πραγματοποιηθεί την 30ή Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mageirema.jpg
4 Συνηθισμένα Μαγειρικά Λάθη που Μπορεί να Κάνουν την Υγιεινή Διατροφή να Χάσει την Αποτελεσματικότητά της
Μαγείρεμα: 4 λάθη που «ακυρώνουν» την υγιεινή διατροφή
4 Συνηθισμένα Μαγειρικά Λάθη που Μπορεί να Κάνουν την Υγιεινή Διατροφή να Χάσει την Αποτελεσματικότητά της
Ρύζι
Η έκπληξη της δεύτερης μέρας: Πώς τα μακαρόνια και το ρύζι γίνονται πιο υγιεινά μετά το μαγείρεμα
Γιατί τα μακαρόνια και το ρύζι μπορεί να είναι πιο υγιεινά τη δεύτερη μέρα μετά το μαγείρεμα
Η έκπληξη της δεύτερης μέρας: Πώς τα μακαρόνια και το ρύζι γίνονται πιο υγιεινά μετά το μαγείρεμα