Ήταν 30 Μαϊου του 2021 όταν μέσα σε καφέ στα Σεπόλια άγνωστος εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν 41χρονο. Και ήταν τότε που ο Άρης Πορτοσάλτε βγήκε ευθέως και υποστήριξε ότι δεν πρέπει να αγωνιούν οι πολίτες γιατί οι μαφιόζοι «δόξα τω Θεώ ξέρουν από σημάδι».
Ήταν βέβαια μια ακόμη προσπάθεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της -με κάθε τρόπο- υποστήριξης της κυβέρνησης στο θέμα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών από τον «πόλεμο της μαφίας».
Δεκαοκτώ μήνες, στο μαφιόζικο χτύπημα σε γνωστό καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την ημέρα του τελικού του Μουντιάλ 2022, μια 35χρονη θαμώνας τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα του εκτελεστή που γάζωσε δύο άτομα στο πλαίσιο του «πολέμου της μαφίας».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ