andreadou
Τι λέει Ελληνίδα που κόπηκε από το GNTM και τώρα σαρώνει τα βραβεία της βιομηχανίας του πορνό

Ένα ζευγάρι που έγινε… απροσδόκητα δημοφιλές χάρη στα ερασιτεχνικά βίντεο που ανέβαζε στο PornHub, μίλησε για όλη αυτή την εμπειρία και αποκάλυψε τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσα από αυτή την διαδικασία.

Ο λόγος για τον 42χρονο Λέον και την 38χρονη Γίνι, οι οποίοι έγιναν το ζευγάρι ερασιτεχνών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου για το 2022 και όπως παραδέχθηκαν έβγαλαν αρκετά μεγάλα ποσά.

Οι Πορτορικανοί «πρωταγωνιστές» είχαν πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές έχοντας ανεβάσει 250 βίντεο, με το καθένα να είναι διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών. Γυρίζουν νέο υλικό 2-3 φορές την εβδομάδα και η προσπάθειά τους έχει αποφέρει "οικονομικούς καρπούς".

Μιλώντας στο BuzzFeed, το ζευγάρι με έδρα στο Τέξας αποκάλυψε ότι έχουν φτάσει να έχουν έσοδα από αυτή την ιστορία από 15.000-25.000 δολάρια κάθε μήνα.

Το ζευγάρι εξήγησε ότι εμπνεύστηκε και πήγε στη βιομηχανία ερωτικού περιεχομένου λόγω ενός βίντεο στο YouTube που παρακολούθησαν ,στο οποίο ένα άλλο ζευγάρι είχε μιλήσει για το πόσο επιτυχημένο ήταν για τη ζωή τους.

Οι αμοιβές στη χώρα μας

Απαντήσεις στο τί πραγματικά ισχύει, κλήθηκε να δώσει η Christy White, η Ελληνίδα που κόπηκε από το GNTM και τώρα σαρώνει τα βραβεία της βιομηχανίας του πορνό. Η πρωταγωνίστρια των Sugar Babes, που βρίσκεται στην ερωτική βιομηχανία τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησε στο κανάλι του YouTube «FrediGtv» αποκαλύπτοντας κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες.

«Ο άνδρας παίρνει 300 ευρώ το γύρισμα και η γυναίκα παίρνει 500. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τι κάνεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν της τονίστηκε πως οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι οι αμοιβές στην χώρα μας είναι μεγαλύτερες και φτάνουν σε 4ψήφιο αριθμό, απάντησε κατηγορηματικά όχι.

Ακόμα, συμπλήρωσε πως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξετάσεις κάθε 14 ημέρες, ενώ σε άλλο κομμάτι αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας επειδή ζήλευε τον σύντροφό της που έκανε αυτή την δουλειά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypourgeio-paideias.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Ηλεκτρονικές εγγραφές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Σεπτεμβρίου 2024
Από 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12.00 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να...
Υπουργείο Παιδείας: Ηλεκτρονικές εγγραφές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Σεπτεμβρίου 2024
foto_education_pencils_2.jpg
ΕΠΑΛ-Π.ΕΠΑΛ: Τα ολιγομελή Τμήματα που εγκρίθηκαν για το σχολικό έτος 2024-2025
Έγκριση, κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π. ΕΠΑ.Λ.)
ΕΠΑΛ-Π.ΕΠΑΛ: Τα ολιγομελή Τμήματα που εγκρίθηκαν για το σχολικό έτος 2024-2025